Щодня тисячі користувачів шукають в інтернеті різноманітні види послуг. Залежно від потреб, це можуть бути питання, пов'язані з реєстрацією та ліцензуванням бізнесу, продажем різних компаній, а також фінансові, юридичні та інформаційні послуги. Щоб швидко знайти на порталі poshuk.info інформацію про послуги номінального директора, достатньо скористатися простим та доступним алгоритмом, обравши потрібний розділ та отримавши повний перелік усіх можливих варіантів . Зв'язавшись з безпосереднім виконавцем обраної категорії, потрібно підібрати найвигіднішу та найприйнятнішу пропозицію.

Як правильно оформити номінального керівника

Номінальний сервіс належить до категорії юридичних послуг. Найчастіше пропонується повний юридичний супровід цієї угоди, включаючи офіційне генеральне доручення на виконання всіх повноважень, а також готовий договір про розірвання послуг, у якому не вказано дату звільнення "фіктивного" директора. Подібний підхід дозволяє власнику компанії поміняти людину на цій посаді, якщо вона не відповідає заявленим критеріям, без будь-якого ризику і навіть без його згоди. Крім того, керівник компанії має можливість змінювати склад її учасників завдяки іншому важливому документу, який називається: договір купівлі-продажу частки у статутному капіталі.

Особливості сервісу

Ця послуга передбачає продаж готової компанії разом із засновником та номінальним директором, який буде її фактичним керівником, що підтверджується обов'язково письмово. Сервіс дає можливість підібрати керівника, як для офшорних компаній, так і для українських. У меню каталогу представлений повний пакет інформації кожного учасника сервісу. Вказуються докладні дані про вид сервісних послуг, всі необхідні контактні дані, включаючи адресу, телефон та електронну поштову скриньку.

Як правильно користуватися сервісом послуг

Іншим важливим критерієм послуги є вартість юридичної, фінансової або іншої допомоги, що надається. Інформаційний майданчик Poshuk.info розроблений таким чином, щоб користувачі з різними потребами могли швидко та комфортно знайти потрібний вид послуг, вказавши його у пошуковій системі. Сайт відрізняється простою та зрозумілою навігацією, а також зручною класифікацією, яка проходить за найпопулярнішими запитами користувачів. Крім того, сайт розміщує цікаві та пізнавальні статті різних блогерів, присвячені фінансам, бізнесу та міграційним питанням.