грабитель, судУ Львові судитимуть рецидивіста, причетного щонайменше до десяти пограбувань. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Франківського відділу поліції завершили розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами десяти грабежів, до скоєння яких причетний раніше неодноразово судимий 42-річний львів’янин.

Так, 17 липня до правоохоронців звернулася  36-річна місцева мешканка. За словами жінки, близько 15.40 на вулиці Науковій невідомий чоловік через відчинене вікно у її автомобілі Citroen C4 схопив сумку з документами, банківськими картками та особистими речами, яка знаходилася на пасажирському сидінні, та втік. Загальна сума заподіяних збитків – 13 000 гривень.

Також встановлено, що 5 червня зловмисник на вулиці Княгині Ольги о 16.50 зірвав з шиї 56-річної львів’янки золотий ланцюжок з кулоном, а 25 липня вихопив з рук 57-річного місцевого мешканця барсетку, в якій знаходилося 5 000 гривень, посвідчення водія та картка на дизельне пальне.

Зловмиснику за рішенням суду обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.


Во Львове будут судить рецидивиста, причастного минимум к десяти ограблениям. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Франковского отдела полиции завершили расследование в пределах уголовных производств, открытых по фактам десяти грабежей, к совершению которых причастен ранее неоднократно судимый 42-летний львовянин.

Так, 17 июля в полицию обратилась 36-летняя местная жительница. По словам женщины, около 15.40 на улице Научной неизвестный мужчина через открытое окно в ее автомобиле Citroen C4 схватил сумку с документами, банковскими карточками и личными вещами, которая находилась на пассажирском сиденье, и скрылся. Общая сумма причиненного ущерба - 13 000 гривен.

Также установлено, что 5 июня злоумышленник на улице Княгини Ольги в 16.50 сорвал с шеи 56-летней львовянки золотую цепочку с кулоном, а 25 июля выхватил из рук 57-летнего местного жителя барсетку, в которой находилось 5000 гривен, водительское удостоверение и карточка на дизельное топливо.

Злоумышленнику по решению суда избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Ему сообщено о подозрении в совершении правонарушений по ч.2 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от четырех до шести лет.

Обвинительный акт направлен на рассмотрение суда.