переход, станция СкниловУ Львові завершили будівництво пішохідного переходу через колії між вул. Городоцькою та Курмановича. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Львівська залізниця" завершила будівництво регульованого пішохідного переходу через колії поблизу станції Скнилів.

Безпечний, обладнаний сучасними технічними засобами перехід залізничники спорудили у місці, яким громадяни масово користуються, особливо у ранковий та вечірній час доби, для найкоротшого переходу між вул. Городоцькою та Курмановича у Львові.

У ході будівництва працівники Львівської залізниці виконали комплекс колійних робіт, вклали два комплекти залізобетонного настилу. Будівельники облаштували пандус для зручного пересування осіб з інвалідністю, підходи до переходу встелити бруківкою. Крім того, для гарантування безпеки громадян обладнали перехід новими засобами звукової та світлової сигналізації, що завчасно попереджатиме пішоходів про наближення поїзда, а енергетики забезпечили належне освітлення для безпечного переходу через колії у темну пору доби.


Во Львове завершили строительство пешеходного перехода через пути между ул. Городоцкой и Курмановича. Об этом сообщает пресс-служба ЛОГА.

"Львовская железная дорога" завершила строительство регулируемого пешеходного перехода через пути вблизи станции Скнилов.

Безопасный, оборудованный современными техническими средствами переход железнодорожники построили в месте, которым граждане массово пользуются, особенно в утреннее и вечернее время суток, для короткого перехода между ул. Городоцкой и Курмановича во Львове.

В ходе строительства работники Львовской железной дороги выполнили комплекс путевых работ, вложили два комплекта железобетонного настила. Строители обустроили пандус для удобного передвижения лиц с инвалидностью, подходы к переходу устелить брусчаткой. Кроме того, для обеспечения безопасности граждан оборудовали переход новыми средствами звуковой и световой сигнализации, заблаговременно предупреждать пешеходов о приближении поезда, а энергетики обеспечили надлежащее освещение для безопасного перехода через пути в темное время суток.