пожар, мужчина, ТрускавецВогнеборці врятували чоловіка під час пожежі в Трускавці. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

30 жовтня о 19:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Трускавець по вул. Стуса 6 на другому поверсі закинутої п'ятиповерхової будівлі.

До місця пожежі було направлено 2 відділеня 7 Державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець. По прибуттю рятувальники приступили до розвідки пожежі, під час якої знайшли 33-річного чоловіка без свідомості. Вогнеборці негайно вивели чоловіка на свіже повітря та передали медикам, й приступили до ліквідації займання. Потерпілого було госпіталізовано в Трускавецьку міську лікарню.

Пожежу вдалось локалізувати о 20:28 та повністю ліквідувати о 20:29. Вогнем було знищено побутове сміття площею 2 кв м.

До ліквідації пожежі було залучено 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюють правоохоронці.


Пожарные спасли мужчину во время пожара в Трускавце. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

30 октября в 19:58 к спасателям поступило сообщение о пожаре в г. Трускавец по ул. Стуса, 6 на втором этаже заброшенного пятиэтажного здания.

К месту пожара были направлены 2 отделения 7 Государственной пожарно-спасательной части г. Трускавец. По прибытию спасатели приступили к разведке пожара, во время которой нашли 33-летнего мужчину без сознания. Пожарные немедленно вывели мужчину на свежий воздух и передали медикам, и приступили к ликвидации возгорания. Пострадавший был госпитализирован в Трускавецкую городскую больницу.

Пожар удалось локализовать в 20:28 и полностью ликвидировать в 20:29. Огнем был уничтожен бытовой мусор площадью 2 кв м.

К ликвидации пожара было привлечено 7 спасателей и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливают правоохранители.