эксгибиционист, немецПатрульні затримали в центрі міста іноземця-ексгібіціоніста.

Вчора патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець в стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок.

Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини. Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано, і чоловік виблював своє "алкогольне турне Львовом" через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції.

Слідчим передали запис, з камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Патрульные задержали в центре города иностранца-эксгибициониста.

Вчера патрульные 2-го батальона получили сообщение, что на площади Рынок находится иностранец в состоянии алкогольного опьянения и дерзко нарушает общественный порядок.

Патрульные связались с сотрудниками центра безопасности города, которые обнаружили указанного мужчину по камерам наблюдения. Впоследствии инспекторы нашли его на площади Кафедральной. Данные мужчины установили, им оказался 30-летний гражданин Германии. Когда нарушителя посадили в служебный автомобиль полиции, ему стало плохо, и человек вырвал свое "алкогольное турне Львовом" через окно. Впоследствии это повторилось и в отделе полиции.

Следователям передали запись с камеры видеонаблюдения, на котором четко видно, что данный человек в присутствии большого количества людей, в частности детей, снимал штаны и неоднократно обнажал половые органы. На данный момент решается вопрос об открытии уголовного производства.