ДТП, мальчикУ Львові на вулиці Повітряна на нерегульованому переході невстановлений автомобіль збив 14-річного хлопчика. Постраждалого госпіталізували у МДКЛ ім. П. Орлика. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

ДТП сталася 29 грудня о 19:33 в м. Львові, на вул. Повітряна, 66 на нерегульованому переході. Невідомий водії, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода, мешканця м. Львів 2004 року народження. Потерпілого госпіталізовано в МДКЛ ім. П.Орлика, де встановлено діагноз: "ЗЧМТ, струс головного мозку, забійні рани та садна голови, забій лівого ліктевого суглобу та хребта".

Обставини події встановлюються.

Як зазначають на "Варта 1", дитина в реанімації в дуже важкому стані. Автомобіль – ймовірно, срібна Lada Priora. Свідків, які бачили схоже авто з ознаками ДТП, можливо, в районі ж/д поліклініки, вулиць Суботівська-Роксоляни, - просять повідомити у поліцію.


Во Львове на улице Воздушная на нерегулируемом переходе неустановленный автомобиль сбил 14-летнего мальчика. Пострадавшего госпитализировали в МДКЛ им. П. Орлика. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

ДТП произошло 29 декабря в 19:33 в г.. Львове, на ул. Воздушная, 66 на нерегулируемом переходе. Неизвестный водители, управляя неустановленным автомобилем, совершил наезд на пешехода, жителя г. Львов 2004 года рождения. Пострадавший госпитализирован в МДКЛ им. Орлика, где установлен диагноз: "ЗЧМТ, сотрясение головного мозга, ушибы и ссадины головы, ушиб левого локтевого сустава и позвоночника".

Обстоятельства происшествия устанавливаются.

Как отмечают на "Варта 1", ребенок в реанимации в очень тяжелом состоянии. Автомобиль - вероятно, серебряная Lada Priora. Свидетелей, которые видели похоже авто с признаками ДТП, возможно, в районе ж / д поликлиники, улиц Суботивская-Роксоланы, - просят сообщить в полицию.