ДТП, автобус, маршрутка​У Кам'янка-Бузькому районі у ДТП потрапив маршрутний автобус №120 сполученням Львів – Новий Яричів. Постраждав 17-річний мешканець Рівненської області. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 29 грудня о 10:01 в смт. Запитів Кам'янка-Бузького району (траса М-06). Водій автомобіля Audi A6, мешканець с. Чемарне, Сарнинского району Рівненської області 1995 року народження, рухаючись в сторону м. Львова, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху, втратив керування та здійснив зіткнення з маршрутним таксі №120 сполучення Львів-Новий Яричів. За кермом автобусу був мешканець смт. Новий Яричів Камʼянка-Бузького району 1985 року народження.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля Audi A6, мешканець с. Довге, Сарненського району Рівненської області 2001 року народження отримав тілесні ушкодження у вигляді розсічення брови.

Обставини події встановлюються.

Як повідомляє “Варта1”, хлопці на автомобілі Audi їхали з Ременова до Рівного, і в них вистрілило заднє ліве колесо, внаслідок чого їх почало носити по трасі. Водій приміського автобуса №120 старався уникнути удару і також почав робити маневри. Приміський автобус зіткнувся з “Audi”, авто почало крутити на дорозі і вони зупинились, в’їхавши у бордюр, а автобус з’їхав у кювет.

Фото та відео "Варта 1"


В Каменка-Бугском районе в ДТП попал маршрутный автобус №120 сообщением Львов - Новый Ярычев. Пострадал 17-летний житель Ровенской области. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 29 декабря в 10:01 в пгт. Запытов Каменка-Бугского района (трасса М-06). Водитель автомобиля Audi A6, житель с. Чемарне, Сарнинского района Ровенской области 1995 года рождения, двигаясь в сторону г. Львова, не выбрал безопасную скорость движения, выехал на встречную полосу движения, потерял управление и совершил столкновение с маршрутным такси №120 сообщением Львов-Новый Ярычев. За рулем автобуса был житель пгт. Новый Ярычев Каменка-Бугского района 1985 года рождения.

В результате ДТП пассажир автомобиля Audi A6, житель с. Долгое, Сарненского района Ровенской области 2001 года рождения получил телесные повреждения в виде рассечения брови.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.

Как сообщает "Варта1", ребята на автомобиле Audi ехали с Ременова в Ровно, и у них выстрелило заднее левое колесо, в результате чего их начало носить по трассе. Водитель пригородного автобуса №120 старался избежать удара и также начал совершать маневры. Пригородный автобус столкнулся с "Audi", авто начало крутить на дороге и они остановились, въехав в бордюр, а автобус съехал в кювет.