тариф, тепло, горячая водаЗалізничнетеплоенерго повідомило про проведення відкритих обговорень щодо коригування тарифів на теплову енергію для населення, послуги з централізованого опалення та послуг з постачання гарячої води для населення. Про це повідомляється на офіційній сторінці ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

У відповідності до вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 № 866 (із змінами) Львівське комунальне підприємство "Залізничнетеплоенерго" повідомляє, що "02" листопада 2018 року о 09.00 у приміщенні за адресою: м.Львів, вул.С.Петлюри, 4а (зал "Світлиця", 1-й поверх) відбудеться відкрите слухання питань щодо:

  1. Коригування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для потреб населення.
  2. Коригування тарифів на послугу з централізованого опалення та постачання гарячої води для потреб населення.
  3. Коригування тарифів на послугу з постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків.

Зауваження і пропозиції по суті питань, що пропонуються до слухання, надсилаються електронною поштою на lmkp@mail.lviv.ua або засобами поштового зв’язку на адресу: м. Львів, вул. С. Петлюри, 4а. Зауваження та пропозиції приймаються з 22.10.2018 по 01.11.2018 р.

Обґрунтування розташовані в розділі "Тарифи та послуги" на сайті ЛКП "Залізничнетеплоенерго" (www.zte.lviv.ua).


Зализнычнетеплоэнерго сообщил о проведении открытых обсуждений по корректировке тарифов на тепловую энергию для населения, услуги по централизованному отоплению и услуг по поставке горячей воды для населения. Об этом сообщается на официальной странице ЛКП "Зализнычнетеплоэнерго".

В соответствии с требованиями Постановления НКРЕКП от 30.06.2017 № 866 (с изменениями) Львовское коммунальное предприятие "Зализнычнетеплоэнерго" сообщает, что "02" ноября 2018 в 09.00 в помещении по адресу: г.Львов, ул.С.Петлюры, 4а ( зал "Светлица", 1-й этаж) состоится слушание вопросов:

  1. Корректировка тарифов на производство, транспортировку, поставку тепловой энергии для нужд населения.
  2. Корректировка тарифов на услугу по централизованному отоплению и снабжению горячей воды для нужд населения.
  3. Корректировка тарифов на услугу по снабжению горячей воды для нужд управляющих многоквартирных домов.

Замечания и предложения по существу вопросов, предлагаемых к слушанию, направляются по электронной почте lmkp@mail.lviv.ua или средствами почтовой связи по адресу: г. Львов, ул. С. Петлюры, 4а. Замечания и предложения принимаются с 22.10.2018 по 01.11.2018 г..

Обоснование расположены в разделе "Тарифы и услуги" на сайте ЛКП "Зализнычнетеплоэнерго" (www.zte.lviv.ua).