заведующая, детсад, мошенничество, подлог, судНа Львівщині судили завідувача-вихователя ДНЗ "Віночок" с. Боршів відділу освіти Перемишлянської РДА за шахрайство та службове підроблення. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Завідувачка-вихователь ДНЗ "Віночок" с. Боршів відділу освіти Перемишлянської РДА звинувачувалась у тому, що умисно підробила "Табелі обліку використання робочого часу" про те, що вона знаходилася на робочому місці в період з 27 лютого 2018 року по 20 березня 2018 року, хоча у вищевказаний період перебувала на стаціонарному лікуванні в гінекологічному відділенні Перемишлянської ЦРЛ з діагнозом: загроза переривання вагітності.

Ці табелі вона подала у бухгалтерію відділу освіти Перемишлянської РДА, внаслідок чого їй незаконно нараховано та виплачено заробітну плату за вказаний період на загальну суму 1961 гривень 96 копійок.

Обвинувачена уклала угоду з начальником Перемишлянського відділу Золочівської місцевої прокуратури Львівської області про визнання винуватості. Згідно з угодою жінка повністю визнала свою винуватість у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366, ч.1 ст.190 КК України. Сторони узгодили покарання у вигляді штрафу у розмірі 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1190 грн.) з одним роком заборони права обіймати адміністративні посади, та за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 КК України, - у вигляді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 грн.). З урахуванням сукупності злочинів відповідно до ст.70 КК України остаточне покарання визнано у вигляді штрафу в розмірі 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1360 грн.) з одним роком заборони права обіймати адміністративні посади.

18 жовтня 2018 року Перемишлянський районний суд Львівської області затвердив укладену угоду та узгоджене покарання.


На Львовщине судили заведующего-воспитателя ДОУ "Веночек" с. Борщев отдела образования Перемышлянской РГА за мошенничество и служебный подлог. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Заведующая-воспитатель ДОУ "Веночек" с. Борщев отдела образования Перемышлянской РГА обвинялась в том, что умышленно подделала "Табели учета использования рабочего времени" о том, что находилась на рабочем месте в период с 27 февраля 2018 по 20 марта 2018 года, хотя в вышеуказанный период находилась на стационарном лечении в гинекологическом отделении Перемышлянской ЦРБ с диагнозом: угроза прерывания беременности.

Эти табели она подала в бухгалтерию отдела образования Перемышлянской РГА, в результате чего ей незаконно начислена и выплачена заработная плата за указанный период на общую сумму 1961 гривен 96 копеек.

Обвиняемая заключила соглашение с начальником Перемышлянского отдела Золочевского местной прокуратуры Львовской области о признании виновности. Согласно договору женщина полностью признала свою виновность в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.1 ст.366, ч.1 ст.190 УК Украины. Стороны согласовали наказание в виде штрафа в размере 70 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан (1190 грн.) с одним годом запрета права занимать административные должности, и за совершение уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.190 УК Украины - в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан (850 грн.). С учетом совокупности преступлений в соответствии со ст.70 УК Украины окончательное наказание признано в виде штрафа в размере 80 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан (1360 грн.) с одним годом запрета права занимать административные должности.

18 октября 2018 года Перемышлянский районный суд Львовской области утвердил заключенное соглашение и согласованное наказание.