чемпион, гопак, ТрускавецКозак з Трускавця став абсолютним чемпіоном України з бойового гопака. Змагання зібрали близько сотні учасників з Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей. Про це повідомив у facebook Павло Калита, передає ДНК

У Львові у спортивному комплексі "Олімпік" 25- 26 травня відбувся шостий щорічний командно-індивідуальний турнір з традиційного українського бойового мистецтва "Огонь запеклих не пече".

Трускавець представляв Олег Микулич. Хлопець виступав у трьох дисциплінах і у всіх здобув перші місця, ставши абсолютним чемпіоном України у одному з найпрестижніших турнірів з бойового гопака.

Змагання відбулись у трьох основних контактних дисциплінах — "Борня" (легкий дотик) та "Герц" (повний дотик), вільний козацький бій (аналог змагань зі змішаних єдиноборств). А переможця визначили за олімпійською системою – за найбільшу кількість медалей вищого ґатунку.


Казак из Трускавца стал абсолютным чемпионом Украины по боевому гопаку. Соревнования собрали около сотни участников из Львовской, Хмельницкой и Тернопольской областей. Об этом сообщил в facebook Павел Калита, передает ДНК

Во Львове в спортивном комплексе "Олимпик" 25-26 мая состоялся шестой ежегодный командно-индивидуальный турнир по традиционному украинскому боевому искусству "Огонь ожесточенных не обжигает".

Трускавец представлял Олег Микулич. Парень выступал в трех дисциплинах и во всех одержал первые места, став абсолютным чемпионом Украины в одном из самых престижных турниров по боевому гопаку.

Соревнования состоялись в трех основных контактных дисциплинах - "Борня" (легкое прикосновение) и "Герц" (полный ощупь), свободный казацкий бой (аналог соревнований по смешанным единоборствам). А победителя определили по олимпийской системе - за наибольшее количество медалей высшего достоинства.