электричка, расписание, изменениеЛьвівська залізниця звертає увагу пасажирів на тимчасові зміни в графіку руху приміських поїздів.

У зв’язку з проведенням комплексної перевірки та ремонту контактної мережі на ст. Красне 30 листопада цього року не курсуватиме поїзд №7604/7605 сполученням Львів–Клепарів–Львів.

Крім того, у зв’язку з продовженням робіт із капітального ремонту колії на перегоні Підвисоке–Потутори зазнає тимчасових змін розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні Тернопіль–Ходорів–Тернопіль:

29 листопада цього року не курсуватиме поїзд №6251/6254 Тернопіль–Ходорів–Тернопіль, а також №6253 Тернопіль–Ходорів;

29 та 30 листопада цього року не курсуватиме поїзд №6252 Ходорів–Тернопіль.

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням урахувати тимчасові зміни у графіку руху цих поїздів під час планування поїздок на вказаний період.


Львовская железная дорога обращает внимание пассажиров на временные изменения в графике движения пригородных поездов.

В связи с проведением комплексной проверки и ремонта контактной сети на ст. Красное 30 ноября в этом году не будет курсировать поезд №7604/7605 сообщением Львов-Клепаров-Львов.

Кроме того, в связи с продолжением работ по капитальному ремонту пути на перегоне Подвысокое-Потуторы испытывает временные изменений расписание движения пригородных поездов, курсирующих в сообщении Тернополь-Ходоров-Тернополь:

29 ноября этого года не будет ходить поезд №6251 / 6254 Тернополь-Ходоров-Тернополь, а также №6253 Тернополь-Ходоров;

29 и 30 ноября в этом году не будет курсировать поезд №6252 Ходоров-Тернополь.

Львовская железная дорога обращается к пассажирам с просьбой учесть временные изменения в графике движения этих поездов при планировании поездок на указанный период.