самоубийца, автомобиль, ружьеУ Львові чоловік вчинив самогубство, вистріливши у себе із мисливської рушниці. Загиблий – 36-річний львів'янин. Про це повідомляє ZAXID.NET

У понеділок, 29 жовтня, у Львові чоловік вчинив самогубство, вистріливши у себе з мисливської рушниці. Про це ZAXID.NET повідомила речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

За її словами, випадок трапився близько 06:30 у подвір’ї будинку на вул. Хвильового, 33.

"До нас надійшла інформація, що в автомобілі Ford Focus виявили тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції попередньо з'ясувала, що він вистрелив собі в груди з власної мисливської рушниці".

Світлана Добровольська

Загиблий – 36-річний львів'янин. Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове мужчина совершил самоубийство, выстрелив в себя из охотничьего ружья. Погибший - 36-летний львовянин. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

В понедельник, 29 октября, во Львове мужчина совершил самоубийство, выстрелив в себя из охотничьего ружья. Об этом ZAXID.NET сообщила пресс-секретарь ГУ Нацполиции Львовщины Светлана Добровольская.

По ее словам, это произошло около 6:30 во дворе дома на ул. Волнового, 33.

"К нам поступила информация, что в автомобиле Ford Focus обнаружили тело мужчины. Следственно-оперативная группа Шевченковского отдела полиции предварительно выяснила, что он выстрелил себе в грудь из собственного охотничьего ружья".

Светлана Добровольская

Погибший - 36-летний львовянин. Следователи решают вопрос об открытии уголовного производства.