Илловайск, годовщинаЛьвів вшановує полеглих Героїв: по місту вивісили державні прапори, а на фасаді Ратуші розмістили тематичний банер. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, в знак вшанування Героїв, які захищали Україну, по місту вивісили державні прапори з чорними стрічками, а на фасаді Ратуші розмістили банер "Іловайськ. 2014. Вічна слава Героям".

Нагадаємо, сьогодні у Львові вшановують День пам’яті захисників України. У Гарнізонному храмі відбудеться спільна молитва за всіма загиблими воїнами нашої країни. Також на проспекті Свободи відкриють документальну фотовиставку, присвячену пам’яті полеглих у боях за Іловайськ.

До слова, сьогодні зранку міський голова Львова Андрій Садовий у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла вшанував загиблих воїнів у боях за Іловайськ та усіх, хто загинув на фронті. Також мер вшанував загиблих у Дрогобичі.

Довідка SQ. "Іловайський котел" — бойові дії поблизу міста Іловайськ Донецької області у серпні 2014 року. Тоді українські військові опинилися в оточені, після чого українські колони за домовленістю мали виходити з міста через гуманітарний коридор без зброї. Згідно з даними Національного військово-історичного музею, у цих боях полягло 368 українських військових, ще 180 вважають зниклими безвісти.


Львов чтит павших Героев: по городу вывесили государственные флаги, а на фасаде Ратуши разместили тематический баннер. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, в знак почтения Героев, которые защищали Украину, по городу вывесили государственные флаги с черными лентами, а на фасаде Ратуши разместили баннер "Иловайск. 2014. Вечная слава Героям".

Напомним, сегодня во Львове почтили День памяти защитников Украины. В гарнизонном храме состоится общая молитва по всем погибшим воинам нашей страны. Также на проспекте Свободы откроют документальную фотовыставку, посвященную памяти павших в боях за Иловайск.

К слову, сегодня утром городской голова Львова Андрей Садовый в гарнизонном храме св. ап. Петра и Павла почтил погибших воинов в боях за Иловайск и всех, кто погиб на фронте. Также мэр почтил погибших в Дрогобыче.

Справка SQ. "Иловайский котел" - боевые действия вблизи города Иловайск Донецкой области в августе 2014 года. Тогда украинские военные оказались в окружении, после чего украинские колонны по договоренности должны были выходить из города через гуманитарный коридор без оружия. Согласно данным Национального военно-исторического музея, в этих боях погибло 368 украинских военных, еще 180 считаются пропавшими без вести.