нож, убийство, женщинаСтриянку посадили під варту за вчинене умисне вбивство. Вона встромила ножа у шию співмешканця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 43-річній місцевій мешканці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України ( умисне вбивство).

Інцидент стався 21.08.2019 у будинку, де проживала зловмисниця.

Встановлено, що жінка у стані алкогольного сп’яніння, під час раптового конфлікту із співмешканцем, завдала у йому один удар кухонним ножем у шию, спричинивши тілесне ушкодження у вигляді колото-різаного рани. Внаслідок крововтрати потерпілий помер.

Підозрювану затримано у порядку ст.208 КПК України, суд обрав найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи внесення застави.

На даний час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. За вчинення інкримінованого злочину фігурантці загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.


Стриянку посадили под стражу за совершенное умышленное убийство. Она вонзила нож в шею сожителя. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Стрыйской местной прокуратуры сообщено о подозрении 43-летней местной жительнице в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Инцидент произошел 21.08.2019 в доме, где проживала злоумышленница.

Установлено, что женщина в состоянии алкогольного опьянения, во время внезапного конфликта с сожителем, нанесла ему один удар кухонным ножом в шею, причинив телесное повреждение в виде колото-резаного раны. Вследствие кровопотери потерпевший скончался.

Подозреваемая задержана в порядке ст.208 УПК Украины, суд избрал самую строгую меру пресечения в виде содержания под стражей сроком на 60 суток, без альтернативы внесения залога.

В настоящее время досудебное расследование продолжается и находится на контроле местной прокуратуры. За совершение инкриминируемого преступления фигурантке грозит от 7 до 15 лет лишения свободы.