траур, ДрогобычНа Львівщині оголосили жалобу за загиблими під час обвалу будинку у Дрогобичі. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У зв`язку з трагедією, яка сталася у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня 2019 року і внаслідок якої загинули мешканці міста Дрогобич, Львівська обласна державна адміністрація оголосила на території області дводенну жалобу за загиблими.

Днями жалоби оголошені 29 та 30 серпня.

На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території Львівської області закликаємо приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій та ін. на території усієї області.

"Окрім того, закликаємо обмежити проведення розважально-концертних заходів, а в закладах торгівлі, ресторанного господарства та в громадському транспорті – рекомендуємо не вмикати розважальну музику. Львівська обласна державна адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати", - йдеться у повідомленні.


На Львовщине объявили траур по погибшим во время обрушения дома в Дрогобыче. Об этом сообщает пресс-служба ЛОГА.

В связи с трагедией, которая произошла в Дрогобыче в ночь с 27 на 28 августа 2019 и в результате которой погибли жители города Дрогобыч, Львовская областная государственная администрация объявила на территории области двухдневный траур по погибшим.

Траур объявлены 29 и 30 августа.

В знак скорби по погибшим в дни траура на всей территории Львовской области призываем приспустить Государственный Флаг Украины с траурной лентой на зданиях и сооружениях местного самоуправления, коммунальных предприятий, учреждений и организаций и др. на территории всей области.

"Кроме того, призываем ограничить проведение развлекательно-концертных мероприятий, а в заведениях торговли, ресторанного хозяйства и в общественном транспорте - рекомендуем не включать развлекательную музыку. Львовская областная государственная администрация выражает соболезнования родным и близким по поводу невосполнимой утраты", - говорится в сообщении.