отравление, лагерь, детиПравоохоронці Червонограда розслідують обставини отруєння дітей. Поліцейські попередньо встановили, що четверо неповнолітніх могли отруїтись у відпочинковому таборі в Івано-Франківській області. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції 28 серпня близько 04.00 надійшло повідомлення від медиків про те, що в інфекційне відділення місцевої лікарні доставлені четверо дітей віком 14-15 років. У всіх діагностовано харчову токсикоінфекцію, стан стабільний.

Як встановили правоохоронці, діти повернулися з відпочинку в Івано-Франківській області. Перед від’їздом додому вони їли у таборі.

З’ясовуються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Правоохранители Червонограда расследуют обстоятельства отравления детей. Полицейские предварительно установили, что четверо несовершеннолетних могли отравиться в развлекательном лагере в Ивано-Франковской области. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 28 августа около 04.00 поступило сообщение от медиков о том, что в инфекционное отделение местной больницы доставлены четверо детей 14-15 лет. У всех диагностирована пищевая токсикоинфекция, состояние стабильное.

Как установили правоохранители, дети вернулись с отдыха в Ивано-Франковской области. Перед отъездом домой они ели в лагере.

Выясняются обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.