трамвай, ЛычаковскаяЗ 1 вересня буде відновлено рух трамваїв № 2 за повним маршрутом: завершуються роботи з облаштування трамвайної колії на вул. Личаківській. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Завершуються ремонтні роботи з облаштування трамвайної колії в рамках капітального ремонту вул. Личаківської, на відрізку дороги від вул. Черемшини до вул. Пасічної. З 1 вересня, як анонсувалося раніше, заплановано відновити рух трамвайного маршруту № 2 за повним маршрутом — з кінцевою зупинкою на вул. Пасічній.

Учора, за слова заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, розпочали пробну обкатку трамвайних вагонів по новій колії.

"Основні будівельні роботи виконані. Плануємо в найближчі день-два випробувати усі модифікації трамваїв, які у нас є, щоб на маршруті № 2 міг курсувати будь-який склад трамвайних вагонів. Зрозуміло, що можуть бути виявлені якісь технічні речі, які ще будемо доробляти, щоб з 1 вересня все працювало стабільно і надійно", — розповів Сергій Бабак.

За його словами, минулого року, коли активно тривав ремонт вул. Личаківської, відкриття для руху трамваїв вул. Личаківської планували у жовтні — листопаді. Однак, розуміючи, що з 1 вересня зросте пасажиропотік, було поставлено ціль відновити роботу трамваїв до цього часу. Тому ремонтні бригади працювали у дві зміни і на вихідних, крім неділі.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротрас", після відновлення руху трамваїв № 2 за повним маршрутом, на цьому трамвайному маршруті курсуватиме 12 вагонів.


С 1 сентября будет восстановлено движение трамваев № 2 по полному маршруту: завершаются работы по обустройству трамвайных путей на ул. Лычаковской. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Завершаются ремонтные работы по обустройству трамвайных путей в рамках капитального ремонта ул. Лычаковской, на отрезке дороги от ул. Черемухи до ул. Пасечной. С 1 сентября, как анонсировалось ранее, планируется восстановить движение трамвайного маршрута № 2 по полному маршруту - с конечной остановкой на ул. Пасечной.

Вчера, слов заместителя городского председателя Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергея Бабака, начали пробную обкатку трамвайных вагонов по новой колее.

"Основные строительные работы выполнены. Планируем в ближайшие день-два испытать все модификации трамваев, которые у нас есть, чтобы на маршруте № 2 мог курсировать любой состав трамвайных вагонов. Понятно, что могут быть обнаружены какие-то технические вещи, которые еще будем дорабатывать, чтобы с 1 сентября все работало стабильно и надежно", - рассказал Сергей Бабак.

По его словам, в прошлом году, когда активно шел ремонт ул. Лычаковской, открытие для движения трамваев по ул. Лычаковской планировали в октябре - ноябре. Однако, понимая, что с 1 сентября вырастет пассажиропоток, была поставлена ​​цель восстановить работу трамваев до этого времени. Поэтому ремонтные бригады работали в две смены и в выходные, кроме воскресенья.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротрас", после восстановления движения трамваев № 2 по полному маршруту, на этом трамвайном маршруте будет курсировать 12 вагонов.