петиция, перекрытиеВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстрована петиція заборонити необґрунтовані перекриття вулиць на тривалий період

Автор петиції Антон Федорців пише, що упродовж останнього часу в місті різко зросла кількість заходів, під час проведення яких здійснюється перекриття вулиць і обмежується рух громадського та приватного транспорту, що створює незручності для містян.

Він наводить приклад – проведення 9 червня 4th Molokiya Lviv Half Marathon 2019 із заявленою кількістю учасників близько 3 тисяч осіб.

"Перекритими на більшу половину дня виявилися не лише центральні вулиці (проспект Свободи, площа Галицька, князя Романа та ін.), а й усі вулиці, що з'єднують із центром міста весь Шевченківський район (орієнтовно – 150 тисяч мешканців) – проспект Чорновола, Замарстинівська, Хмельницького; також не їздили маршрутки, тролейбус №13 і трамвай №6. Це створило труднощі для багатьох містян, які не змогли вчасно дістатися на роботу чи до пунктів призначення в інших справах", - зазначає він.

Тому просить заборонити перекриття центральних вулиць Львова та під'їздів до центру міста на тривалий період часу (більше однієї години).

Станом на 25 червня петицію підписали 59 осіб з 500 необхідних.


В Единой системе местных петиций зарегистрирована петиция запретить необоснованные перекрытия улиц на длительный период

Автор петиции Антон Федорцив пишет, что на протяжении последнего времени в городе резко возросло количество мероприятий, при проведении которых осуществляется перекрытие улиц и ограничивается движение общественного и частного транспорта, что создает неудобства для горожан.

Он приводит пример - проведение 9 июня 4th Molokiya Lviv Half Marathon 2019 с заявленным количеством участников около 3 тысяч человек.

"Перекрытыми на большую половину дня оказались не только центральные улицы (проспект Свободы, площадь Галицкая, князя Романа и др.), но и все улицы, соединяющие с центром города весь Шевченковский район (ориентировочно - 150 000 жителей) - проспект Черновола, Замарстиновская, Хмельницкого; также не ездили маршрутки, троллейбус №13 и трамвай №6. Это создало трудности для многих горожан, которые не смогли вовремя добраться на работу или в пункты назначения в других делах", - отмечает он.

Поэтому просит запретить перекрытие центральных улиц Львова и подъездов к центру города на длительный период времени (более одного часа).

По состоянию на 25 июня петицию подписали 59 человек из 500 необходимых.