пожар, магазинУ Львіві рятувальники ліквідували пожежу в продуктовому магазині. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

29 травня о 03:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. В. Великого, 20 в продуктовому магазині. Пожежу локалізовано о 03:19, ліквідовано о 03:21 у складі ланки газодимозахисної служби.

Вогнем пошкоджено дві морозильні камери на площі 0,5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 15 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причина виникнення загорання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Во Львов спасатели ликвидировали пожар в продуктовом магазине. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

29 мая в 3:05 к спасателям поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. В. Великого, 20 в продуктовом магазине. Пожар локализован в 3:19, ликвидирован в 3:21 в составе звена газодымозащитной службы.

Огнем повреждены две морозильные камеры на площади 0,5 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 15 спасателей и 2 единицы спецтехники. Причина возникновения возгорания устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.