День траура, шахта, "Лесная", обвалСьогодні, 29 травня, у Червонограді оголосили День жалоби, через загиблих шахтарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Червоноградської міськради.

"У місті обмежено проведення розважальних заходів та приспущено державний прапор на установах міста", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 29 травня, у Червонограді на шахті "Лісова" загинуло двоє працівників 22 річний Михайло Турко та 48-річний Михайло Павлик.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини загибелі гірників.

Держпраці Львівщини створює спеціальну комісію з розслідування нещасного випадку на шахті "Лісова".

Додамо, сьогодні, 29 травня, на Львівщину може приїхати Президент України Володимир Зеленський. Причиною його візиту, за неофіційною інформацією, став обвал на шахті "Лісова".


Сегодня, 29 мая, в Червонограде объявили День траура по погибшим шахтерам. Об этом Львовскому порталу сообщили в пресс-службе Червоноградского горсовета.

"В городе ограничено проведение развлекательных мероприятий и приспущен государственный флаг на учреждениях города", - говорится в сообщении.

Напомним, сегодня, 29 мая, в Червонограде на шахте "Лесная" погибли двое сотрудников 22-летний Михаил Турко и 48-летний Михаил Павлик.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства гибели горняков.

Гоструда Львовщины создает специальную комиссию по расследованию несчастного случая на шахте "Лесная".

Добавим, сегодня, 29 мая, на Львовщину может приехать Президент Украины Владимир Зеленский. Причиной его визита, по неофициальной информации, стал обвал на шахте "Лесная".