свадьба, отравлениеУ жертв весілля у с. Любеля Жовківського району Львівської області виявили сальмонельоз. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію впродовж 20-21.05.2015 року пацієнтів із симтомами гострої кишкової інфекції до ЛОІКЛ. Всі вони 18 травня 2019 року святкували весілля в закладі громадського харчування при магазині в с. Любеля Жовківського району (без назви).

Всього до закладів охорони здоров'я звернулось 7 осіб, з них 4 дитини. Госпіталізовано 5 особи, з них 2 дітей, які знаходиться на амбулаторному лікуванні. Діагноз - сальмонельоз. Стан пацієнтів середньої важкості.

Всім госпіталізованим здійснюється комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України. Станом на 28.05.2019 року 4 пацієнти виписано, залишаються в стаціонарі 1 особа.


У жертв свадьбы в с. Любеля Жовковского района Львовской области обнаружили сальмонеллез. Об этом сообщает Департамент здравоохранения Львовской ОГА.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в течение 20-21.05.2015 года пациентов с симптомами острой кишечной инфекции в ЛОИКЛ. Все они 18 мая 2019 праздновали свадьбу в заведении общественного питания при магазине в с. Любеля Жовковского района (без названия).

Всего в учреждения охраны здоровья обратилось 7 человек, из них 4 ребенка. Госпитализированы 5 человек, из них 2 детей находятся на амбулаторном лечении. Диагноз - сальмонеллез. Состояние пациентов средней тяжести.

Всем госпитализированным осуществляется комплекс лечебно-диагностических мероприятий в соответствии с клиническими протоколами МОЗ Украины. По состоянию на 28.05.2019 года 4 пациента выписаны, остается в стационаре 1 человек.