безналичный расчет, блютуз, СМС, оплата, электротранспортМинулого тижня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення "Про запровадження системи безготівкового розрахунку в електротранспорті м. Львова". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з рішенням ЛКП "Львівелектротранс" дозволено у порядку експерименту на період з 1 січня по 31 грудня 2019 року здійснювати безготівкові розрахунки за надання послуг з перевезення пасажирів з використанням програмно-технічного комплексу самообслуговування "Ewallet" від компанії "EasyPay" за допомогою технології Bluetooth, а також впровадження оплати проїзду за допомогою SMS-повідомлень мобільних платежів операторів стільникового зв’язку.


На прошлой неделе на заседании исполнительного комитета было принято решение "О введении системы безналичного расчета в электротранспорте г. Львова". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Согласно решению ЛКП "Львовэлектротранс" разрешено в порядке эксперимента на период с 1 января по 31 декабря 2019 осуществлять безналичные расчеты за предоставление услуг по перевозке пассажиров с использованием программно-технического комплекса самообслуживания "Ewallet" от компании "EasyPay" через Bluetooth, а также внедрение оплаты проезда с помощью SMS-сообщений мобильных платежей операторов сотовой связи.