убийство, мать, сынУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства своєї матері. Як попередньо встановили правоохоронці, син завдав матері удару ножем у груди під час побутової сварки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

27 грудня близько 21.05 до правоохоронців надійшло повідомлення від оператора служби швидкої медичної допомоги про те, що у квартирі одного з будинків по вулиці Любінській у Львові поранено жінку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У помешканні правоохоронці виявили тіло 67-річної мешканки квартири без ознак життя та з ножовим пораненням в області грудей. Попередньо встановлено, що до вбивства жінки причетний її 40-річний син, з яким вони мешкали разом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к убийству своей матери. Как предварительно установили правоохранители, сын нанес матери удар ножом в грудь во время бытовой ссоры. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

27 декабря около 21.05 в милицию поступило сообщение от оператора службы скорой медицинской помощи о том, что в квартире одного из домов по улице Любинской во Львове ранена женщина.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. В доме правоохранители обнаружили тело 67-летней жительницы квартиры без признаков жизни и с ножевым ранением в области груди. Предварительно установлено, что к убийству женщины причастен ее 40-летний сын, с которым они жили вместе.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Проводится досудебное расследование.