ДТП, пешеходНа Львівщині після зіткнення з Opel автомобіль Ford наїхав на пішохода. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 грудня близько 11.00 на автодорозі "Львів-Краковець" в одному з сіл Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Opel Zafira та Ford Focus. Після зіткнення Ford Focus наїхав на пішохода, 69-річного місцевого мешканця, котрий переходив проїзну частину. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом гомілки та був госпіталізований.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине после столкновения с Opel автомобиль Ford наехал на пешехода. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 27 декабря около 11.00 на автодороге "Львов-Краковец" в одном из сел Яворивского района.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили Opel Zafira и Ford Focus. После столкновения Ford Focus наехал на пешехода, 69-летнего местного жителя, который переходил проезжую часть. В результате наезда мужчина получил телесные повреждения, в частности перелом голени и был госпитализирован.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.