АТО, мобилизованный, дезертир, ЯворовНа Львівщині отримав строк учасник АТО, який покинув службу через хворобу. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Чоловік був мобілізований до у військовій частині - польова пошта В4680, що знаходиться у місті Яворів. 9 грудня 2014 року він самовільно залишив військову частину та ухилився від військової служби. В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 408 КК України, визнав повністю, щиро розкаявся та пояснив, що у 2014 році після повернення із зони АТО самовільно залишив військову частину, оскільки хворів. В цей період перебував за місцем свого проживання.

Яворівський районний суд Львівської області ухвалив визнати натовця винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.408 КК України, та призначити йому покарання у виді 2 років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину.


На Львовщине получил срок мобилизованный, который покинул службу по болезни. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Мужчина был мобилизован в воинскую часть - полевая почта В4680, которая находится в городе Яворов. 9 декабря 2014 года он самовольно покинул военную часть и уклонился от военной службы. В судебном заседании обвиняемый вину в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст. 408 УК Украины, признал полностью, чистосердечно раскаялся и пояснил, что в 2014 году после возвращения из зоны АТО самовольно оставил воинскую часть, поскольку болел. В этот период находился по месту своего жительства.

Яворовский районный суд Львовской области постановил признать мобилизованного виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст.408 УК Украины, и назначить ему наказание в виде 2 лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания, если он в течение годичного испытательного срока не совершит нового преступления.