детсад, ремонтМісто надало понад 2,8 млн грн на відновлення аварійних об’єктів у дитячих садках на вул. Довбуша, 20 та Й. Сліпого, 11. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання коштів з резервного фонду міського бюджету Львова на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи підпірних стінок у дошкільних навчальних закладах № 12 на вул. Довбуша, 20, та № 92 на вул. Й. Сліпого, 11. Загальна вартість аварійно-відновлювальних робіт становить 2 млн 880 тис. грн.

Зокрема, на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи з відновлення підпірної стінки під літерою "А" у ДНЗ № 12 на вул. Довбуша, 20 надано 1 млн 178 тис. грн. На роботи з відновлення підпірної стінки під літерою "А" у тому ж закладі на вул. Довбуша, 20 надано 1 млн 361 тис. грн. А на відновлення підпірної стінки у ДНЗ № 92 на вул. Й. Сліпого, 11 надано 341 тис. грн.

Зазначимо, раніше міська комісія з питань ТЕБ і НС визнала ситуації, що виникли в результаті руйнування підпірних стінок у цих двох дошкільних навчальних закладах, — такими, що потребують реагування та вжиття невідкладних і вичерпних заходів.


Город предоставил более 2,8 млн грн. на восстановление аварийных объектов в детских садах на ул. Довбуша, 20 и И. Слепого, 11. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня исполнительный комитет Львовского городского совета принял решение о предоставлении средств из резервного фонда городского бюджета Львова на неотложные аварийно-восстановительные работы подпорных стенок в дошкольных учебных заведениях № 12 на ул. Довбуша, 20 и № 92 на ул. И. Слепого, 11. Общая стоимость аварийно-восстановительных работ составляет 2 млн 880 тыс. грн.

В частности, на неотложные аварийно-восстановительные работы по восстановлению подпорной стенки под буквой "А" в ДОУ № 12 на ул. Довбуша, 20 предоставлено 1 млн 178 тыс. грн. На работы по восстановлению подпорной стенки под буквой "А" в том же заведении на ул. Довбуша, 20 предоставлено 1 млн 361 тыс. грн. А на восстановление подпорной стенки в ДОУ № 92 на ул. И. Слепого, 11 предоставлено 341 тыс. грн.

Отметим, ранее городская комиссия по вопросам ТЭБ и ЧС признала ситуации, возникшие в результате разрушения подпорных стенок в двух дошкольных учебных заведениях, - нуждающимися реагирования и принятия неотложных и исчерпывающие меры.