наркотики, закладка, патрульные, клиентЦієї ночі патрульні затримали як ймовірних "закладчиків" так і їх ймовірного клієнта. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні вночі патрульні 2-го батальйону патрульної поліції отримали інформацію від активіста, що на вулиці Чукаріна двоє осіб ховають так звані "закладки".

Інспектори поїхали на вказане місце та виявили двох чоловіків, які при появі поліцейського автомобіля спробували піти геть. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. В одного з них виявили 11 пакетів з ймовірно наркотичними речовинами, а в іншого - 15 пакетів. Чоловіки повідомили, що це амфетамін та марихуана, які вони повинні були розкласти по визначених місцях.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 19-річного та 22-річного чоловіків доставили до Сихівського відділу поліції. Також патрульні спробували дізнатися, де вони вже встигли розставити пакети та направили туди екіпаж патрульних.

Згодом, на вулиці Кавалерідзе, патрульні виявили чоловіка, який підозріло себе поводив. Вони підійшли до нього та попросили показати, що він має при собі. Той витягнув з кишені мережевий розгалужувач, в якому були два пакетики. 25-річний чоловік визнав, що там знаходиться марихуана та амфетамін. На місце також викликали слідчо-оперативну групу.


Этой ночью патрульные задержали вероятных "закладчиков" и их вероятного клиента. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня ночью патрульные 2-го батальона патрульной полиции получили информацию от активиста, что на улице Чукарина два человека прячут так называемые "закладки".

Инспекторы поехали на указанное место и обнаружили двух мужчин, которые при появлении полицейского автомобиля попытались уйти. Их остановили и попросили показать, что они имеют при себе. У одного из них обнаружили 11 пакетов с вероятно наркотическими веществами, а в другой - 15 пакетов. Мужчины сообщили, что это амфетамин и марихуана, которые они должны были разложить по определенным местам.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. 19-летнего и 22-летнего мужчин доставили в Сиховского отдела полиции. Также патрульные попытались узнать, где они уже успели расставить пакеты и направили туда экипаж патрульных.

Впоследствии, на улице Кавалеридзе, патрульные обнаружили мужчину, который подозрительно себя вел. Они подошли к нему и попросили показать, что он имеет при себе. Тот вытащил из кармана сетевой распределитель, в котором было два пакетика. 25-летний мужчина признал, что там находится марихуана и амфетамин. На место также вызвали следственно-оперативную группу.