ДТП, ребенокНа автодорозі Львів – Луцьк в Кам'янка-Бузькому районі зіткнулися вантажівка DAF та автомобіль "ВАЗ 2101", внаслідок ДТП загинула 7-річна дівчинка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня, близько 17.00 на автодорозі Львів - Луцьк в селі Колоденці, Кам'янка-Бузького району.

Як встановити поліцейські, сталося зіткнення вантажівки DAF під керуванням 41-річного мешканця Рівненської області з автомобілем "ВАЗ 2101", яким керував 49-річний мешканець Кам'янка-Бузького району, після чого легковик з'їхав в кювет.

Від отриманих травм пасажирка "ВАЗу", 7-річна донька водія, загинула на місці події. Водія легкового автомобіля та його 34-річну дружину із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської області уточнили, вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху для виконання маневру обгону та зіткнулася з легковиком. Загинула донька 49-річного мешканця с. Горпин Камянка-Бузького району.

Фото зі сторінки Вікторії Балицької у facebook

dc639c80ec9bc2323b2039045cd37879.jpg


На автодороге Львов - Луцк в Каменка-Бугском районе столкнулись грузовик DAF и автомобиль "ВАЗ 2101", в результате ДТП погибла 7-летняя девочка. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 22 августа, около 17.00 на автодороге Львов - Луцк в селе Колоденцы, Каменка-Бугского района.

Как установить полицейские, произошло столкновение грузовика DAF под управлением 41-летнего жителя Ровенской области с автомобилем "ВАЗ 2101", которым управлял 49-летний житель Каменка-Бугского района, после чего автомобиль съехал в кювет.

От полученных травм пассажирка "ВАЗа", 7-летняя дочь водителя, погибла на месте происшествия. Водителя легкового автомобиля и его 34-летнюю жену с телесными повреждениями доставили в больницу.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортным средством) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

В Департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской области уточнили, что грузовик выехал на встречную полосу движения для выполнения маневра обгона и столкнулся с автомобилем. Погибла дочь 49-летнего жителя с. Горпин Каменка-Бугского района.