ДТП, деревоНа Львівщині внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинув 23-річний водій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 червня близько 00.40 у селі Миклашів Пустомитівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ 21099, 23-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Правоохоронці встановлюють обставини події.


На Львовщине в результате столкновения автомобиля с деревом погиб 23-летний водитель. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 26 июня около 00.40 в селе Миклашев Пустомытовского района. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ВАЗ 21099, 23-летний местный житель, не справился с управлением, в результате чего автомобиль съехал в кювет, где столкнулся с деревом. В результате ДТП водитель получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.