убийство, брат, судМешканець Червонограда може сісти за ґрати на 10 років за вбивство брата. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом органів прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 41-річного червоноградця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, що подія трапилась у листопаді минулого року у квартирі, де спільно проживали обвинувачений та потерпілий. Встановлено, що інцидент між чоловіками стався під час словесного конфлікту, який виник на ґрунті неприязних стосунків. Чоловік умисно завдав 49-річному брату один удар металевою трубою у голову, внаслідок якого потерпілий помер.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Червоноградського міського суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.


Житель Червонограда может сесть за решетку на 10 лет за убийство брата. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством органов прокуратуры Львовской области завершено досудебное расследование в отношении 41-летнего червоноградца, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, повлекшее смерть потерпевшего).

Напомним, что происшествие произошло в ноябре прошлого года в квартире, где совместно проживали обвиняемый и потерпевший. Установлено, что инцидент между мужчинами произошел во время словесного конфликта, возникшего на почве неприязненных отношений. Мужчина умышленно нанес 49-летнему брату один удар металлической трубой в голову, в результате которого потерпевший скончался.

Во время досудебного расследования по ходатайству стороны обвинения, подозреваемому избрана строгий меры пресечения - содержание под стражей.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Червоноградский городской суд Львовской области для рассмотрения по существу. В случае доказательства вины фигуранту грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 10 лет.