боец, погибУ Кримському загинув військовий-контрактник Євген Валерійович Тулінков – боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це повідомив сьогодні на апаратній нараді голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, це 296 мешканець Львівщини, який загинув на сході України, захищаючи країну від російської навали.

Як пишуть у соцмережах, він помер учора після поранення, яке трапилось два дні тому. Сьома бойова втрата ООС в грудні, 135-й загиблий український військовослужбовець у 2018-му році.

Євген Тоненьков (позивний Сталкер, 1990 р.н.) – родом із Маріуполя, проживав у Миколаївському районі на Львівщині, у вересні 2018 року разом із дружиною підписав контракт із 10-тою окремою гірсько-штурмовою бригадою. До цього часу служив у батальйоні Донбас.

У загиблого залишилась дружина та чотирирічний син.


В Крымском погиб военный-контрактник Евгений Валерьевич Тулинков - боец ​​10-й отдельной горно-штурмовой бригады. Об этом сообщил сегодня на аппаратном совещании председатель Львовской ОГА Олег Синютка.

По его словам, это 296 житель Львовщины, который погиб на востоке Украины, защищая страну от российской нашествия.

Как пишут в соцсетях, он умер вчера после ранения, которое случилось два дня назад. Седьмая боевая потеря ООС в декабре, 135-й погибший украинский военнослужащий в 2018-м году.

Евгений Тоненьков (позывной Сталкер, 1990 г.р.) - родом из Мариуполя, проживал в Николаевском районе Львовской, в сентябре 2018 вместе с женой подписал контракт с 10-той отдельной горно-штурмовой бригадой. До этого времени служил в батальоне Донбасс.

У погибшего осталась жена и четырехлетний сын.