петиция, маршрут, ВинникиВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстрована петиція з пропозицією створити маршрут із м. Винники у нічний час. 

Як зазначає автор петиції Олег Мосьондз, містечко Винники по духу і по суті сьогодні є частиною Львова.

"Винниківчани, що працюють, розважаються та правлять бізнес у Львові, давно і небезпідставно вважають себе львів'янами. Коли для досягнення особистих цілей потрібна щоденна розумова і фізична праця, часу завжди не вистачає: адже робота неможлива без навчання, а життя неможливе без відпочинку. З кожним роком Львів стає більшим, кращим і багатшим, а це означає те, що для людей існують умови для комфортного і щасливого життя. Винниківчанин, що працює у Львові до опівночі, львів'янка, що засиділася з онуками, пропустивши останню можливість поїхати додому, прості людські взаємини, які роблять нас щасливими, із часом потерпають від впливу дрібниць. Давайте створимо новий маршрут у Винники та назвемо його... 8Н? Щоб молоді дівчата вночі не сідали до незнайомців, яким "по дорозі". Щоб студент після навчання і роботи знав, що зараз він буде вдома. Щоб люди, які оселяються у Винниках знали, що вони не забуті містом".

Цитата з петиції

Станом на 26 листопада петицію підписали 7 осіб з 500 необхідних.


В Единой системе местных птицей зарегистрирована петиция с предложением создать маршрут из г. Винники в ночное время

Как отмечает автор петиции Олег Мосьондз, городок Винники по духу и по сути сейчас является частью Львова.

"Винниковчане, которые работают, развлекаются и делают бизнес во Львове, давно и по праву считают себя львовянами. Когда для достижения личных целей нужна ежедневная умственная и физическая работа, времени всегда не хватает: ведь работа невозможна без обучения, а жизнь невозможна без отдыха. С каждым годом Львов становится больше, лучше и богаче, а это означает, что для людей существуют условия для комфортного и счастливой жизни. Винникивчанин, работающий во Львове до полуночи, львовянка, засидевшаяся с внуками и пропустившая последнюю возможность поехать домой, простые человеческие отношения, которые делают нас счастливыми, со временем страдают от воздействия мелочей. Давайте создадим новый маршрут в Винники и назовем его ... 8Н? Чтобы молодые девушки ночью не садились к незнакомцам, которым "по дороге". Чтобы студент после учебы и работы знал, что сейчас он будет дома. Чтобы люди, которые поселяются в Винниках, знали, что они не забыты городом".

Цитата из петиции

Состоянию на 26 ноября петицию подписали 7 человек из 500 необходимых.