девочка, выпалаУ Львові 13-річна дівчинка випала з 3-го поверху. Про це повідомляє голова ГО "Варта1" Ігор Зінкевич у facebook

Подія сталася вночі на 26 серпня, о 00:10 на вулиці Коперника, 23. Дівчинка 13 років випала з 3-го поверху. На місці працювали поліція і швидка. Зі слів свідків, дівчина жива.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, на місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Поліцейські встановили, що з балкону квартири випала 14-річна місцева мешканка.

Дитину госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «кататравма, відкритий перелом правого стегна, струс головного мозку, рани правого стегна та голови».

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.


Во Львове 13-летняя девочка выпала с 3-го этажа. Об этом сообщает председатель ОО "Варта1" Игорь Зинкевич в facebook

Происшествие случилось в ночь на 26 августа, в 00:10 на улице Коперника, 23. Девочка 13 лет выпала с 3-го этажа. На месте работали полиция и скорая. Со слов свидетелей, девочка жива.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, на месте происшествия работала следственно-оперативная группа Галицкого отдела полиции. Полицейские установили, что с балкона квартиры выпала 14-летняя местная жительница.

Ребенок госпитализирован в реанимационное отделение с диагнозом: "кататравма, открытый перелом правого бедра, сотрясение головного мозга, раны правого бедра и головы".

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос правовой квалификации.