мужчина, отель, ранениеУ Львові патрульні виявили пораненого чоловіка, який був лише у нижній білизні. Про це повідомляє "Варта 1". 

26 серпня 2019 року близько 12:30 години, у місті Львові по вул. Матейка було помічено чоловіка в нижній білизні. Чоловік був з пораненими руками. Працівники готелю "Дністер" викликали на місце події наряд поліції.

На місце події прибув екіпаж Галицького району, в складі Пилипи Наталії та Юрія Лещака.  Інспектор патрульної поліції наклав пов’язку та джгут потерпілому та до приїзду швидкої медичної допомоги перебував біля чоловіка, оскільки останній проявляв агресію. В подальшому чоловіка було доставлено в медзаклад, де йому надають допомогу.

Як вдалося встановити зі слів свідків події, ймовірно, чоловік був мешканцем готелю. Що призвело до такої поведінки чоловіка - невідомо.


Во Львове патрульные обнаружили раненого мужчину, который был только в нижнем белье. Об этом сообщает "Варта 1".

26 августа 2019 около 12:30 часов, в городе Львове по ул. Матейко был замечен мужчина в нижнем белье. Мужчина был с ранеными руками. Работники гостиницы "Днестр" вызвали на место происшествия наряд полиции.

На место происшествия прибыл экипаж Галицкого района, в составе Пилипы Натальи и Юрия Лещак. Инспектор патрульной полиции наложил повязку и жгут потерпевшему и до приезда скорой медицинской помощи находился около мужчины, поскольку последний проявлял агрессию. В дальнейшем мужчина был доставлен в медучреждение, где ему оказывают помощь.

Как удалось установить со слов свидетелей происшествия, вероятно, мужчина был жителем отеля. Что привело к такому поведению человека - неизвестно.