заминирование, домНа вулиці Роксоляни шукали вибухівку через повідомлення аноніма. Евакуювали близько 100 мешканців. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Львові 25 червня, близько 10:50, на телефон 102 ГУ НП у Львівській області надійшло анонімне повідомлення з мобільного телефону про замінування житлового 9-ти поверхового будинку у м. Львові на вул. Роксоляни, 43. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. 

На місці працювали підрозділи сил ЦЗ м. Львова.

О 13:00 обстеження будинку та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Здійснювалось виведення, близько 100 мешканців будинку.

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиву інформацію.


На улице Роксоланы искали взрывчатку из-за сообщения анонима. Эвакуировали около 100 жителей. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

Во Львове 25 июня, около 10:50, на телефон 102 ГУ ЧП во Львовской области поступило анонимное сообщение с мобильного телефона о заминировании жилого 9-ти этажного дома в г.. Львове на ул. Роксоланы, 43. Требований, выполнение которых могло бы предотвратить взрыв, не выдвигалось.

На месте работали подразделения сил ЦЗ м. Львов.

В 13:00 обследование дома и прилегающей территории было завершено. Взрывное устройство не обнаружено. Осуществлялось вывода, около 100 жителей дома.

Проводятся мероприятия по установлению лица, предоставившего ложную информацию.