На автодорозі Київ – Чоп у Сколівському районі зіткнулися Mercedes Vito та автопоїзд Mercedes Benz. В результаті ДТП загинув водій автомобіля Mercedes Vito. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

ДТП сталася 25 червня о 13:00 на автодорозі Київ – Чоп, між с. Козьова та с. Коростів Сколівського району. Водій автомобіля Mercedes Vito, 1952 року народження, житель с. Старий Кропивник, Дрогобицького району, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок цього він зіткнувся з автопоїздом Mercedes-Benz під керуванням жителя м. Белград, Республіка Сербія, 1969 року народження.

В результаті ДТП водій автомобіля Mercedes Vito від отриманих травм загинув на місці ДТП.


На автодороге Киев - Чоп в Сколевском районе столкнулись Mercedes Vito и автопоезд Mercedes Benz. В результате ДТП погиб водитель автомобиля Mercedes Vito. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

ДТП произошло 25 июня в 13:00 на автодороге Киев - Чоп, между с. Козева и с. Коростив Сколевского района. Водитель автомобиля Mercedes Vito, 1952 года рождения, житель с. Старый Кропивник, Дрогобычского района, не справился с управлением и выехал на полосу встречного движения. В результате он столкнулся с автопоездом Mercedes-Benz под управлением жителя. Белград, Республика Сербия, 1969 года рождения.

В результате ДТП водитель автомобиля Mercedes Vito от полученных травм погиб на месте ДТП.