ДТП, полицейский, скутер, смертьНа Львівщині судитимуть екс-поліцейського, через якого в ДТП загинули двоє хлопців. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно екс-слідчого Буського ВП Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівські області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, що ідеться про ДТП, яка трапилась 28 серпня 2018 року у с.Жарків на Бродівщині. Того дня, 26-річний водій автомобіля Renault Trafic у стані алкогольного сп’яніння порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на скутер, за кермом якого перебували 18 та 19-річний юнаки. Внаслідок цього двоє хлопців загинули на місці події.

Обвинувальний акт скеровано до Бродівського районного суду для розгляду по суті. На даний час обвинувачений перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Наступне засідання заплановано на березень цього року.


На Львовщине будут судить экс-полицейского, из-за которого в ДТП погибли двое парней. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством прокуратуры области завершено досудебное расследование в отношении экс-следователя Бусского ОП Каменка-Бугского отдела полиции ГУ НП во Львовской области, который обвиняется в совершении преступления, предусмотренного ч.3 ст.286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения).

Напомним, что речь идет о ДТП, которое произошло 28 августа 2018 в с.Жарков на Бродовщине. В тот день, 26-летний водитель автомобиля Renault Trafic в состоянии алкогольного опьянения нарушил правила дорожного движения и совершил наезд на скутер, за рулем которого находились 18 и 19-летний юноши. В результате двое ребят погибли на месте происшествия.

Обвинительный акт направлен в Бродовский районный суд для рассмотрения по существу. В настоящее время обвиняемый находится под стражей. За совершенное ему грозит от 5 до 10 лет лишения свободы.

Следующее заседание запланировано на март этого года.