потяг, десятикласниця, мостиський районНа Львівщині десятикласниця загинула внаслідок наїзду потяга.

У Мостиське відділення поліції 24 жовтня близько 23.00 надійшла інформація про те, що поблизу залізничного переїзду в селі Княжий Міст Мостиського району під потяг потрапила дівчина.

Як попередньо встановили правоохоронці, швидкісний потяг сполученням Перемишль-Одеса  здійснив наїзд на 17-річну місцеву мешканку. Від отриманих травм школярка померла на місці події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.291 Кримінального кодексу України (порушення чинних на транспорті правил). Тіло загиблої скероване на судово-медичну експертизу. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине десятиклассница погибла в результате наезда поезда.

В Мостисское отделение полиции 24 октября около 23.00 поступила информация о том, что возле железнодорожного переезда в селе Княжий Мост Мостисского района под поезд попала девушка.

Как предварительно установили правоохранители, скоростной поезд сообщением Перемышль-Одесса совершил наезд на 17-летнюю местную жительницу. От полученных травм школьница умерла на месте происшествия.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.291 Уголовного кодекса Украины (нарушение действующих на транспорте правил). Тело погибшей направлено на судебно-медицинскую экспертизу. Проводится досудебное расследование.