знайомство, гроші, банківська карткаВ Галицький відділ поліції звернувся за допомогою 35-річний львів’янин.

За словами заявника, чоловік, з яким він познайомився у центрі міста, скориставшись його карткою, зняв з банківського рахунку грошові кошти на загальну суму майже 51 708 гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника – 31-річного місцевого мешканця. Як з’ясувалося, після знайомства чоловіки взялися його «відзначити». Завершилося святкування тим, що потерпілий дав свою банківську картку новому приятелю, який визвався «збігати в магазин».

Зловмисник дійшов до найближчого банкомату і перевірив кошти на рахунку. Побачивши суму, вирішив назад не повертатися. Натомість подався знімати готівку у різних банкоматах та робити покупки у різних торгових закладах (продовольчих супермаркетах, магазинах, які торгують комп’ютерною технікою та засобами зв’язку тощо). У підсумку протягом семи годин з рахунку потерпілого було викрадено понад 51 700 гривень.

Відкрито кримінальне провадження.


В Галицкий отдел полиции обратился за помощью 35-летний львовянин.

По словам заявителя, человек, с которым он познакомился в центре города, воспользовавшись его карточкой, снял с банковского счета денежные средства на общую сумму почти 51 708 гривен.

Полицейские установили личность злоумышленника - 31-летнего местного жителя. Как выяснилось, после знакомства мужчины взялись его «отметить». Завершилось празднование тем, что потерпевший дал свою банковскую карточку новому приятелю, который вызвался «сбегать в магазин».

Злоумышленник пришел к ближайшему банкомату и проверил средства на счету. Увидев сумму, решил назад не возвращаться. Зато отправился снимать наличные в различных банкоматах и ​​делать покупки в различных торговых точках (продовольственных супермаркетах, магазинах, торгующих компьютерной техникой и средствами связи и т.п.). В итоге в течение семи часов со счета потерпевшего было похищено более 51 700 гривен.

Открыто уголовное производство.