зоны отдыхаСтаросамбірське ДЛГП "Галсільліс" створює рекреаційні зони та облаштовує місця організованого відпочинку. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради. 

Тут збудовано альтанки, встановлено смітники, облаштовано місця для розведення багаття. На кожній рекреаційній зоні встановлено наглядну агітацію з правилами поведінки у лісі.

Проведені заходи забезпечать зниження рівня забруднення та покращення екологічного стану території, а також зменшення негативного впливу від неконтрольованого відвідування та засмічення.

Фінансування природоохоронного заходу проводиться за рахунок власних коштів підприємства.


Старосамбороское ДЛГП "Галсельлес" создает рекреационные зоны и обустраивает места организованного отдыха. Об этом сообщает пресс-служба Львовского областного совета. 

Здесь построены беседки, установлены урны, обустроены места для разведения костра. На каждой рекреационной зоне установлена наглядная агитация с правилами поведения в лесу.

Проведенные мероприятия обеспечат снижение уровня загрязнения и улучшение экологического состояния территории, а также уменьшение негативного влияния неконтролируемого посещения и засорения.

Финансирование природоохранного мероприятия проводится за счет собственных средств предприятия.