детсад, участок, строительство​У Львові виділили 15 земельних ділянок для будівництва дитячих садочків. Нові садки з’являться в Залізничному, Личаківському, Сихівському і Шевченківському районах. Про це повідомляє "Твоє місто".

Під час пленарного засідання Львівської міської ради у січні депутати зарезервували для ЛКП "Рембуд" 15 ділянок в місті для будівництва дитячих садочків.

Нові дошкільні навчальні заклади мають з’явитися в Залізничному, Личаківському, Сихівському і Шевченківському районах.

Крім того, начальниця управління земельних ресурсів міськради Ельвіра Колос зазначила, що наразі тривають пошуки відповідних земельних ділянок під дитячі садочки і у Франківському районі Львова. За це рішення проголосували 39 депутатів, а відповідальний за виконання рішення Львівської міської ради заступник міського голови з питань містобудування. Зараз його обов’язки виконує Геннадій Васьків. Про терміни будівництва поки що невідомо.

Схема прес-служби Львівської міської ради

f33759041b7d7a1154731a481e714d9e.jpg


Во Львове выделили 15 земельных участков для строительства детских садов. Новые сады появятся в Железнодорожном, Лычаковском, Сыховском и Шевченковском районах. Об этом сообщает "Твой город".

Во время пленарного заседания Львовского городского совета в январе депутаты зарезервировали для ЛКП "Ремстрой" 15 участков в городе для строительства детских садов.

Новые дошкольные учебные заведения должны появиться в Железнодорожном, Лычаковском, Сиховском и Шевченковском районах.

Кроме того, начальник управления земельных ресурсов горсовета Эльвира Колос отметила, что сейчас продолжаются поиски соответствующих земельных участков под детские сады и во Франковском районе Львова. За это решение проголосовали 39 депутатов, а ответственный за выполнение решения Львовского городского совета заместитель городского головы по вопросам градостроительства. Сейчас его обязанности исполняет Геннадий Васкив. О сроках строительства пока неизвестно.