площадь, Дворцовая, реконструкцияЗ 1 березня розпочинається реконструкція пл. Двірцевої. У зв'язку з реконструкцією ПАТ "Укрзалізниця" вводить додаткові зупинки поїздів на станції "Підзамче". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Уже з п’ятниці, 1 березня, розпочинається реконструкція пл. Двірцевої. Роботи відбуватимуться поетапно. Мерія продумує варіанти підсилення транспортного сполучення з цією станцією.

"З 1 березня розпочинаються роботи з реконструкції пл. Двірцевої. Відповідно, вже з п’ятниці розпочнеться поетапне перекриття площі. На початковому етапі для пасажирів міського громадського транспорту нічого не зміниться, автостанція продовжить функціонувати у звичному режимі. Також ми співпрацюємо з ПАТ "Укрзалізниця"». З 31 березня залізниця вводить додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів, щоб розвантажити центральний вокзал, відповідно і пл. Двірцеву. Тому, звертаємося до пасажирів, додатково переглядати розклад поїздів, місце відправки і зупинок, і купувати квитки, з 31 березня, від станції "Підзамче", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради.

За його словами, для забезпечення якісного транспортного сполучення із станцією "Підзамче", ЛКП "Львівелектротранс" розглядає можливість створення додаткового трамвайного маршруту від вул. Промислової до Академії мистецтв. Також буде проаналізовано завантаженість автобусів, які курсують в район станції "Підзамче", щоб збільшити кількість одиниць на маршрутах.


С 1 марта начинается реконструкция ул. Дворцовой. В связи с реконструкцией ПАО "Укрзализныця" вводит дополнительные остановки поездов на станции "Пидзамче". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Уже с пятницы, 1 марта, начинается реконструкция ул. Дворцовой. Работы будут проходить поэтапно. Мэрия продумывает варианты усиления транспортного сообщения с этой станцией.

"С 1 марта начинаются работы по реконструкции пл. Дворцовой. Соответственно, уже с пятницы начнется поэтапное перекрытия площади. На начальном этапе для пассажиров городского общественного транспорта ничего не изменится, автостанция продолжит функционировать в обычном режиме. Также мы сотрудничаем с ОАО "Укрзализныця". С 31 марта железная дорога вводит дополнительные остановки на станции "Пидзамче" для 53 поездов, чтобы разгрузить центральный вокзал, соответственно и пл. Дворцовую. Поэтому, обращаемся к пассажирам, дополнительно просматривать расписание поездов, место отправки и остановок, и покупать билеты, с 31 марта, от станции "Пидзамче", - сообщил Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета.

По его словам, для обеспечения качественного транспортного сообщения со станцией "Пидзамче", ЛКП "Львовэлектротранс" рассматривает возможность создания дополнительного трамвайного маршрута от ул. Промышленной до Академии художеств. Также будут проанализированы загруженность автобусов, которые курсируют в район станции "Пидзамче", чтобы увеличить количество единиц на маршрутах.