маршрутка, водитель, розыски, подростокУ Львові водій маршрутки допоміг поліцейським розшукати підлітка.  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Інформація про зникнення 14-річного львів’янина до поліції надійшла 23 січня від його мами. Жінка повідомила, що її син 17 січня вийшов з дому і досі не повернувся.

Хлопця відразу було оголошено в розшук і поліцейські негайно розпочали оперативні заходи для встановлення місця його перебування.

24 січня близько 19.30 на оперативну лінію 102 зателефонував водій  маршрутного таксі №28. Він повідомив, що в автобусі перебуває хлопець, який, на його думку, підпадає під опис зниклого неповнолітнього. На кінцевій зупинці автобуса водій передав розшукуваного хлопця поліцейським.

"Він сів у маршрутку біля мене і взявся допомагати мені складати гроші за проїзд. Згодом, трохи поїздивши зі мною містом, хлопець сказав, що голодний і я дав йому гроші на їжу. Він купив собі булочку і знову сів у маршрутку. У мене виникли підозри. Тоді я зайшов в Інтернет і побачив в соцмережах фото хлопця, який був дуже схожим на мого пасажира. Але я не був впевнений, що це він, і тому, щоб не надати у поліцію неправдиву інформацію, вирішив спершу переконатися в цьому. Я почав з ним спілкуватися і під час розмови зрозумів, що це дійсно той самий зниклий хлопець. Щоб не злякати його, я на кінцевій зупинці вийшов з автобуса і зателефонував на 102", – розповів 25-річний Андрій Мамчур, водій маршрутного автобуса з 4-річним стажем.

Правоохоронці подякували водію маршрутки за небайдужість та активну громадянську позицію.

Встановлено, що увесь цей час неповнолітній гуляв містом і ночував у під’їздах біля горищ. Хлопець здоровий та неушкоджений, його поміщено у спеціалізований заклад. Матір підлітка поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності.

Від початку року до поліції Львівщини надійшло 23 повідомлення про зникнення неповнолітніх, усіх їх повернуто додому.


Во Львове водитель маршрутки помог полицейским разыскать подростка. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Информация об исчезновении 14-летнего львовянина в полицию поступило 23 января от его мамы. Женщина сообщила, что ее сын 17 января вышел из дома и до сих пор не вернулся.

Парня сразу был объявлен в розыск и полицейские немедленно начали оперативные мероприятия по установлению места его нахождения.

24 января около 19.30 на оперативную линию 102 позвонил водитель маршрутного такси №28. Он сообщил, что в автобусе находится парень, который, по его мнению, подпадает под описание пропавшего несовершеннолетнего. На конечной остановке автобуса водитель передал разыскиваемого парня полицейским.

"Он сел в маршрутку у меня и взялся помогать мне складывать деньги за проезд. Впоследствии, немного поездив со мной городом, парень сказал, что голоден и я дал ему деньги на еду. Он купил себе булочку и сел в маршрутку. У меня возникли подозрения. Тогда я зашел в Интернет и увидел в соцсетях фото парня, который был очень похож на моего пассажира. Но я не был уверен, что это он, и поэтому, чтобы не предоставить в полицию ложную информацию, решил сначала убедиться в этом. я начал с ним общаться и во время разговора понял, что это действительно тот самый уни лей парень. Чтобы не спугнуть его, я на конечной остановке вышел из автобуса и позвонил на 102 ", - рассказал 25-летний Андрей Мамчур, водитель маршрутного автобуса с 4-летним стажем.

Правоохранители поблагодарили водителю маршрутки за неравнодушие и активную гражданскую позицию.

Установлено, что все это время несовершеннолетний гулял по городу и ночевал в подъездах у чердаков. Парень здоровый и невредимый, он помещен в специализированное учреждение. Мать подростка полицейские привлекли к административной ответственности.

С начала года в полицию Львовщины поступило 23 сообщения о пропаже несовершеннолетних, все они возвращены домой.