пенсионеры, проезд, стоимость, транспортПенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ої групи будуть їздити у Львові безкоштовно у всьому міському громадському транспорті. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Воно вступить в дію з моменту оприлюднення у ЗМІ.

"Нам вдалося досягти домовленостей з приватними перевізниками на автобусних маршрутах загального користування. Вони погоджуються надавати послуги з безкоштовного перевезення пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю 3-ї групи ", — розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.


Пенсионеры по возрасту и лица с инвалидностью 3-й группы будут ездить во Львове бесплатно во всем городском общественном транспорте. Такое решение было принято сегодня на заседании исполнительного комитета Львовского городского совета. Оно вступит в силу с момента опубликования в СМИ.

"Нам удалось достичь договоренностей с частными перевозчиками на автобусных маршрутах общего пользования. Они соглашаются предоставлять услуги по бесплатной перевозке пенсионеров по возрасту и лиц с инвалидностью 3-й группы", - рассказал заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак.