лоукост, цены, Wizz Air, багажЛоукост-перевізник, що здійснює рейси до Львова, підняв ціни на перевезення багажу. Про це повідомляє Lowcostavia.com.ua, інформує "Дивись.Інфо". 

Лоукост Wizz Air збільшив ціну на оплату послуги пріоритетної посадки та суттєво підняв ціну на реєстрований багаж.

Вартість WIZZ Priority (пріоритетної посадки) зазнала незначних змін – раніше ціна становила від 5 до 15 євро, а зараз становить від 5 до 17 євро.

А от за новий тип реєстрованого багажу до 10 кг тепер доведеться платити значно більше. Донедавна малий реєстрований багаж у Wizz Air коштував від 7 до 12 євро, а тепер Wizz Air збільшив ціну аж до 9 – 27 євро. Ціна залежить від напрямку та дати подорожі.

Отже, за реєстрований багаж у Wizz Air доведеться платити мінімум на 2 євро більше, а у деяких випадках різниця може сягати і 15 євро. Зміни вже набули чинності.

Wizz Air поднял цены на перевозку багажа

Лоукост-перевозчик, осуществляющий рейсы во Львов, поднял цены на перевозку багажа. Об этом сообщает Lowcostavia.com.ua. http: //lowcostavia.com.ua/wizz-air-pidnyav-tsinu-na-priorytetnu-posadku-ta-reyestrovanyj-bagazh/, информирует "Дивись.Инфо". https://dyvys.info/2019/01/21/loukost-pereviznyk-shho-zdijsnyuye-rejsy-do-lvova-pidnyav-tsiny-na-perevezennya-bagazhu/

Лоукост Wizz Air увеличил цену на оплату услуги приоритетной посадки и существенно поднял цену на регистрируемый багаж.

Стоимость WIZZ Priority (приоритетной посадки) претерпела незначительные изменения - раньше цена составляла от 5 до 15 евро, а сейчас составляет от 5 до 17 евро.

А вот за новый тип регистрируемого багажа до 10 кг теперь придется платить значительно больше. До недавнего времени малый регистрируемый багаж в Wizz Air стоил от 7 до 12 евро, а теперь Wizz Air увеличил цену до 9 - 27 евро. Цена зависит от направления и даты путешествия.

Теперь, по регистрируемый багаж в Wizz Air придется платить минимум на 2 евро больше, а в некоторых случаях разница может достигать и 15 евро. Изменения уже вступили в силу.