парковщикУ Львові не вистачає паркувальників. З листопада у місті працюватимуть інспектори з паркування, які матимуть право виписувати штрафи за неправильно припарковане авто. Управління безпеки міста просить надсилати свої резюме для заміщення вакантних посад. Станом на зараз подано 44 резюми, з яких лише 16 кандидатів підходять на посаду інспектора з паркування.

Відтак триває конкурс на заміщення вакантних посад: головного спеціаліста-інспектора з паркування відділу інспекторів з паркування в кількості 3 (трьох) штатних одиниць; провідного спеціаліста-інспектора з паркування відділу інспекторів з паркування в кількості 12 (дванадцять) штатних одиниць; головного спеціаліста-юрисконсульта відділу інспекторів з паркування в кількості 2 (дві) штатні одиниці; головного спеціаліста відділу інспекторів з паркування в кількості 3 (три) штатні одиниці.

З вимогами до кандидатів можна ознайомитися тут.


Во Львове не хватает парковщиков. С ноября в городе будут работать инспекторы по парковке, которые имеют право выписывать штрафы за неправильно припаркованные авто. Управление безопасности города просит присылать свои резюме для замещения вакантных должностей. По состоянию на сейчас подано 44 резюме, из которых лишь 16 кандидатов подходят на должность инспектора по парковке.

Поэтому продолжается конкурс на замещение вакантных должностей: главного специалиста-инспектора по парковке отдела инспекторов по парковке в количестве 3 (трех) штатных единиц; ведущего специалиста-инспектора по парковке отдела инспекторов по парковке в количестве 12 (двенадцать) штатных единиц; главного специалиста-юрисконсульта отдела инспекторов по парковке в количестве 2 (две) штатные единицы; главного специалиста отдела инспекторов по парковке в количестве 3 (трех) штатные единицы.

С требованиями к кандидатам можно ознакомиться здесь.