ремонт, дорогаУ Львові розпочали ремонтні роботи по ділянці дороги Львів, з вул. Б. Хмельницького, в сторону Жовкви. Про це повідомив керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

За словами Ігоря Зінкевича, стан дороги наразі критичний, через те, що довго не могли визначитись межі міста і області, хто відповідав за ці 300 метрів дороги та хто має ремонтувати.

Наразі підрядна компанія приступила до ремонту. Ця ділянка до самого початку мосту, і за ту частину відповідає Личаківська адміністрація.

"Щиро дякую за швидке реагування керівника Лозинського Івана, що швидко відпрацював і встиг ще цього року виставити на тендер і встигнути зробити до зими. Також маємо інформацію, що сам міст вже зона відповідальності Шевченківської адміністраці, і дуже велике прохання до керівника Надії Банах не затягувати і по можливості виставити на тендер ремонт дорожнього покриття на самому мості у напрямку на Жовкву (виїзд зі Львова)".

Ігор Зінкевич

Мешканців Львова і Жовківського району просять з розумінням поставитися, враховуючи що з початком ремонту ускладнений рух по Вул. Б. Хмельницького в сторону Жовкви.

0ca1e0145413704f946a6f16fb9b5f91.md.jpg cc9c90e0431e53734f885e0e2c697aed.md.jpg ffddcbb079a1279722bad1a62b329c00.md.jpg 62e759f3351e88436f581a66cb02318d.md.jpg


Во Львове начали ремонтные работы по участку дороги Львов, с ул. Б. Хмельницкого, в сторону Жолква. Об этом сообщил руководитель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

По словам Игоря Зинкевича, состояние дороги критическjt, потому, что долго не могли  определить пределы города и области, кто отвечал за эти 300 метров дороги и кто должен ремонтировать.

Сейчас подрядная компания приступила к ремонту. Этот участок до начала моста, и за ту часть отвечает Лычаковская администрация.

"Спасибо за быстрое реагирование руководителя Лозинского Ивана - быстро отработал и успел в этом году выставить на тендер и успеть сделать до зимы. Также есть информация, что сам мост - уже зона ответственности Шевченковской администрацией. И очень большая просьба к руководителю Надежде Банах не затягивать и по возможности выставить на тендер ремонт дорожного покрытия на самом мосту в направлении Жолквы (выезд из Львова)".

Игорь Зинкевич

Жителей Львова и Жолковского района просят с пониманием отнестись, учитывая что с началом ремонта затруднено движение по ул. Б. Хмельницкого в сторону Жолква.