маз, автобусы, транспорт львов

Громадський транспорт Львова оновлюється.

ЛК "АТП-1" вже отримало 50 нових, низькопідлогових автобусів МАЗ.

Ми продовжуємо отримувати нові МАЗи. Загалом "АТП-1" вже отримало 50 нових машин. З них близько 40 вже задіяні в роботі і курсують на маршрутах, а решта оформляємо. Нові автобуси курсують на маршрутах № 2а, 3а, 5а, 16, 46, 47а.

Відповідно АТП-1 активно шукає і запрошує на роботу водіїв автобусів. Підприємство забезпечує хороші умови праці і весь соціальний пакет", — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Також місто готується на відкриття двох тендерів — це на придбання 10 нових трамваїв, довжиною 30 м і 100 автобусів за програмою Європейського інвестиційного банку.


Общественный транспорт Львова обновляется.

ЛК "АТП-1" уже получило 50 новых, низкопольных автобусов МАЗ.

Мы продолжаем получать новые МАЗы. В целом "АТП-1" уже получило 50 новых машин. Из них около 40 уже задействованы в работе и курсируют на маршрутах, а остальные оформляем. Новые автобусы курсируют на маршрутах № 2а, 3а, 5а, 16, 46, 47а.
Также АТП-1 активно ищет и приглашает на работу водителей автобусов. Предприятие обеспечивает хорошие условия труда и весь социальный пакет ", - рассказал Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета.

Также город готовится к открытию двух тендеров - это на приобретение 10 новых трамваев, длиной 30 м и 100 автобусов по программе Европейского инвестиционного банка.