грабитель, центрНа вулиці Торговій невідомий відібрав у чоловіка гроші і втік. Патрульні оперативно виявили підозрюваного у злочині. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції 1 батальйону отримав повідомлення, що на вулиці Торговій невідомий відібрав у заявника гроші і втік. Потерпілий описав зловмисника та вказав напрямок його руху.

Патрульні розпочали пошуки та виявили підозрюваного неподалік від місця події. Чоловіка доставили у відділ поліції, де встановили його особу та дізналися, що він перебуває у активному розшуку за підозрою у вчиненні ще одного злочину. Згодом потерпілий впізнав зловмисника та підтвердив, що саме він забрав його гроші. Справу передали слідчим.


На улице Торговой неизвестный отобрал у мужчины деньги и убежал. Патрульные оперативно обнаружили подозреваемого в преступлении. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью экипаж патрульной полиции 1-го батальона получил сообщение, что на улице Торговой неизвестный отобрал у заявителя деньги и убежал. Пострадавший описал злоумышленника и указал направление его движения.

Патрульные начали поиски и обнаружили подозреваемого недалеко от места происшествия. Мужчину доставили в отдел полиции, где установили его личность и узнали, что он находится в активном розыске по подозрению в совершении еще одного преступления. Впоследствии потерпевший опознал злоумышленника и подтвердил, что именно он забрал его деньги. Дело передали следователям.