Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, у будинку на вул. Князя Романа, 26 виявлено тріщину на парапетній стінці.

Мешканців просять бути уважними, проходячи біля цього будинку.

У будинку на вул. Князя Романа, 26, виявлено тріщину на парапетній стінці, тому кусок стінки під загрозою падіння. Будинок ми обгородили і викликали фахівців для обстеження стінки і прийняття рішення щодо подальших дій. Можливо будемо виносити цю ситуацію на розгляд комісії з питань ТЕБ і НС», — розповів Андрій Зозуля, голова Галицької районної адміністрації.

У свою чергу заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк дала доручення керівникам районних адміністрацій провести обстеження технічного стану будинків.


Как сообщили в Галицкой районной администрации, в доме на ул. Князя Романа, 26, обнаружена трещина на парапетной стенке. 

Жителей просят быть внимательными, проходя мимо этого дома.

В доме на ул. Князя Романа, 26, обнаружена трещина на парапетной стенке, поэтому кусок стенки под угрозой падения. Дом мы огородили и вызвали специалистов для обследования стенки и принятия решения относительно дальнейших действий. Возможно, будем выносить эту ситуацию на рассмотрение комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС, - рассказал Андрей Зозуля, председатель Галицкой районной администрации.

В свою очередь заместитель городского председателя Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Ирина Маруняк дала поручение руководителям районных администраций провести обследование технического состояния домов.